Melissa Oosterwolde

Melissa Oosterwolde is een Nederlandse modeontwerpster met Surinaamse achtergrond.

In 2002 zijn Melissa en haar moeder samen een beauty salon begonnen. Vanaf 2005 had Melissa het alleenrecht in de zaak. Toen Melissa nog jong was wist zij niet specifiek wat ze wilde worden, maar één ding wist zij zeker, “Ik zal mijn eigen baas worden”.

Melissa is een gediplomeerd haarstylist & make up artist en volgde haar studie aan de Mieke Petiet school te Amsterdam. In 2010 werd zij geselecteerd voor de masterclass: Gruppo Select. Vanaf dat moment wist zij haar creativiteit en passie voor mode steeds meer te ontwikkelen. Na het volgen van de masterclass werd zij toegelaten tot de Academie Artemis, Ze haar opleiding Styling & Design volgde

Met haar beauty achtergrond gecombineerd met haar kennis en ervaring in de mode vind ze het belangrijk om met haar kennis, mensen te helpen het mooiste uit zichzelf te halen. Zij haalt haar inspiratie uit de mode van vroeger gecombineerd met de hedendaagse mode en een vleugje van haar exotische achtergrond.

Vrouwen die de kleding van Melissa dragen zijn, ondernemend, willen graag een bijdrage leveren aan de samenleving en onderscheiden zichzelf in hun manier van leven.

De missie van Melissa Oosterwolde luidt als volgt: ‘Door middel van kwalitatief hoogwaardige kleding te zorgen dat vrouwen zich op elk moment van de dag speciaal voelen.’ 

Verder speelt Melissa goed in op de trends. Door middel van haar kleding, merkbeleving en klantenbinding zorgt zij ervoor dat de klant zich speciaal voelt.Een gehaaste samenleving vraagt om het creëren van zulke momenten, zodat de zelfbewuste vrouw haar identiteit kan versterken.Het gevoel scheppen van waar voor je geld.

 

-Melissa’s zelfvertrouwen is de sleutel tot de vervulling van haar droom.-